Ett hemligt klädbytespaket med posten!

Fick jag idag! Med jättefina plagg. En härligt grön skimrande omlotthoodie i velour stl 80/86. Tror minstingen kommer bli skitsnygg i den. Jag lovar att komma med bildbevis, men jag lägger undan plaggen till på torsdag så inte mannen hinner sätta på barnen dem innan jag hinner fota ;-) Hoodien var snyggt fodrad i luvan med ett randigt läckert tyg (det var också det som avslöjade vem avsändaren var). Byxor fanns det också med ett par i stl 98 till mellankillen i mörkt, mörkt brun eller om det är svart manchester (skitsvårt att se). Mudd i midjan samt dragsko så de kan dras åt också. Helt perfekt för det är just sådana byxor som mellangrabben behöver nu till våren. Det hänger mest mjukisbrallor i garderoben för tillfället och de slits ju sönder på ett kick i sandlådan.
Jag velade mellan inte mindre än tre olika personer som hade kunnat skicka detta paket. Mycket p g a att alla hade sytt liknande omlotthoodies tidigare. Först var jag säker på en, eftersom paket skickades igår och det inte fanns någonting skivet om hemliga paket i någon utav de andras bloggar. Men när jag dök in i tredje bloggen och kikade runt och hittade först ett par gräsgöna byxor som var väldigt lika i utförandet som de jag fått hem och sedan en härlig liten påskkyckling ;-) där hoodien hade samma foder invändigt i luvan så har jag nu bestämt mig för att våga skicka ett stort tack till ägarinnan av Alfies lilla inspirationsblogg! 
http://alfie-syr.blogspot.com

En rolig detalj är att jag genom hennes blogg hittade det jättefina båttyget som jag har skapat mina egna hemlispaket utav ;-) Blev det rätt nu så jag kan sprätta upp kuvertet?
Här kommer bilderna på de fina plaggen som gärna vill få namnlappar på sig snarast ;-)

        

Vilka mer jag velade mellan? Jo det var ägarinnorna till bloggarna knoddochfjant samt posedesign
Återigen TACK! Och  hoppas jag riktar mitt tack till rätt person också *skratt*!